Welkom

Even voorstellen:

Even voorstellen: Cheesy Cakes is een veelzijdige, gezellige cheesecakewinkel met een uitgebreid menu aan heerlijke, huisgemaakte lekkernijen.
Het uitgangspunt voor Cheesy Cakes is dat hoogwaardige ingrediënten, versheid en oog voor detail alle verschil in de wereld maken.
Daarom worden alle cakes, en dan met name de cheesecakes, dagelijks vers door mij bereid volgens mijn beproefde recepten en hoge kwaliteitseisen.
Alleen topkwaliteit smaakmakers en de befaamde chocolade van Callebaut uit België zijn goed genoeg voor mijn cheesecakes en verder gebruik ik fairtrade producten waar mogelijk.
De cakes zijn verkrijgbaar per punt, maar ook per halve of hele ronde cake, en naar wens geportioneerd.
Of je nu 6 of 60 eters hebt: ik heb de perfecte Cheesy Cakes vour jou!
Mijn uitgebreide, uitgesproken en gevarieerde menu heeft voor ieder wat wils, en is bovendien perfect te combineren met een kop koffie van mijn eigen, speciaal voor cheesecakes samengestelde blend. Heb je liever een kopje thee, dan heb ik een aantal mooie biologische, handgeplukte melanges voor je. Over thee gesproken: mijn winkel kan afgehuurd worden voor een kleine besloten high tea en/of cheesecake party, of zelfs een baby shower, voor 8 - 10 personen. Cheesy Cakes is geopend van Woensdag tot en met Zondag, en op afspraak.


Spiros Mariatos, Chef Cook Spiros Mariatos, Chef

Contact

Contactformulier

Adres

Utrechtsedwarsstraat 71 Amsterdam 1017 WD

Informatie

Kvk 67593496
Btw NL268544189B02
Iban  NL16INGB0007732669